Σάββατο 29 Απριλίου 2017

Welcome to the beautiful island of Greece



Τις προάλλες έβλεπα με τη μητέρα μου τη σειρά στο παρά πέντε και σε ένα σημείο η Αμαλία έκανε πρόβες για τα καλλιστεία και λέει: Welcome to the beautiful island of Greece!
Η μητέρα μου που ήταν μαζί μου σχολίασε: τελικά ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι πολύ μπροστά από την εποχή του είχε προβλέψει ότι θα μας κυβερνήσει ο Τσίπρας!

Μπορώ να εικάσω με απόλυτη βεβαιότητα ότι ούτε ο κύριος Γιώργος Καπουτζίδης αλλά ούτε και η κυρία Μακρυπούλια πήραν πτυχίο πανεπιστημίου με άριστα και ίσως έπαινο στις καταλήψεις όπως ο κύριος Τσίπρας αλλά η ατάκα ήταν όπως και το σχόλιο της μητέρας μου ήταν πολύ εύστοχα.

Για να σοβαρευτώ, δυστυχώς τη χώρα μας δεν την κυβερνάνε αυτοί αλλά ο κύριος Αλέξης Τσίπρας και η ασχετοσύνη του με ξεπερνάει συνέχεια, είναι δυνατόν άνθρωπος στην ηλικία του να αγνοεί ότι το Στρασβούργο ανήκει στη Γαλλία; Ας δεχτώ, ένα τεράστιο Ας ότι το αγνοεί μιας και δεν ανήκουν στην Ελλάδα αλλά το γεγονός η Λέσβος και η Μυτιλήνη είναι το ίδιο νησί; Δεν σπούδασα στην Ελλάδα αλλά στο Βέλγιο όπου όπως σε όλες τις κανονικές χώρες στα πανεπιστήμια δεν γίνονται καταλήψεις άρα αγνοώ πως σκοτώνουν την ώρα τους οι καταληψίες αλλά σίγουρα διαβάζοντας μιας και δεν είναι βλάκας ώστε να μην μπορεί να μάθει πράγματα που τα γνωρίζουν παιδιά του Δημοτικόυ.

Δυστυχώς για τη χώρα μας αυτός ο άνθρωπος θα μας κυβερνάει είτε μέχρι το τέλος της θητείας ή μέχρι να γνωρίσουμε το Grexit κάτι που είναι πάρα πολύ πιθανό.
Σταματάω εδώ γιατί θα με διαβάσει ο κύριος Καμμένος και θα με αφορίσει :P